Signal-on-Sea

Signal-on-Sea, Oerol Terschelling, The Netherlands
9 t/m 18 June 2017
environmental installation

Het strand is de plek waar zee en vasteland in elkaar overgaan. Het is een strook die verandert met de getijden, met de weersomstandigheden; geluiden van het wispelturige water en het standvastige land gaan daar een verbintenis aan. In Signaal verweven componisten Strijbos & Van Rijswijk de klanken van Waddenzee en Terschelling, die ze ter plekke verzameld hebben, tot een betoverend, ruimtelijk geluidswerk op een stuk strand van een kilometer lang. Terwijl ze er doorheen lopen, ervaren bezoekers deze muziek van land en water, die van alle kanten op hen af komt, in steeds andere verhoudingen, soms op de wind verwaaid tot flarden. Met deze opstelling geven Strijbos & Van Rijswijk de plek een nieuwe betekenis. Door de uitgestrektheid van het strand en de zee voelt elke bezoeker zich onderdeel worden van de weidsheid van de natuur, een ervaring die versterkt wordt door het intieme volume van de muziek.

Read all about this project
More upcoming events
18 April 2020

Architecture of Infinity

Architecture of Infinity , Tilburg The Netherlands

We'll introduce our new projects on the possibilities of music and sound in public space, prior to the film Architecture of Infinity- which explorer the universal spiritual experience in architecture.

7 March 2020 t/m 31 May 2020

Panorama Ysselsteyn

Panorama Ysselsteyn, Ysselsteyn The Netherlands

With Panorama Ysselsteyn, we invite the public to enter an experience at the German war cemetery where there is room for their own interpretation in a collective experience. Part of Brabant Remembers